Kategorier

I dag åpner nettsamfunnet MyGoodAct – et nettsamfunn for mennesker som bryr seg. Det er utviklet av studenter i Norge, og det skal gjøre det enklere for personer å engasjere seg. På MyGoodAct kan du starte ditt eget prosjekt eller støtte andres.

Det er mange som gjør ulike aktiviteter til inntekt for Kreftforeningen, enten det er å sykle, gå, ro, eller holde basar. Vår virksomhet er basert på gaver og innsamlede midler, og vi er derfor utrolig takknemlig for alle slike initiativ. Vi har en stund ønsket å gjøre det enklere for folk å gjennomføre slike aktiviteter, og det tror vi det blir med MyGoodAct. Der kan du opprette en profil og lage din egen innsamling til inntekt for Kreftforeningen. Den kan du spre videre til venner og bekjente, som kan være med og støtte din innsamling.

Slik gjør du:

  1. Gå inn på http://mygoodact.com/ og opprett en profil.
  2. Søk opp ”Kreftforeningen” i søkefeltet øverst til høyre
  3. Klikk ”start a fundraiser”
  4. Ferdig 🙂

Vi håper dette kan være til hjelp for alle dere som ønsker å samle inn penger til oss.

Vi gjør oppmerksom på at siden er i beta-versjon foreløpig, så det kan forekomme feil. Hvis du finner feil, blir gjengen bak nettsamfunnet veldig glade om du tar en skjermdump og sender dem en e-post på info@mygoodact.org.

Her er en liten video som viser litt av tankene bak MyGoodAct: