Kategorier

Kreftforeningen søker webmaster i fast stilling i kommunikasjonsavdelingen ved hovedkontoret i Oslo. Som webmaster hos oss får du en utfordrende og spennende hverdag.

Vi trenger deg som kan ta Kreftforeningen videre i det digitale landsskapet. Du vil for oss mindre teknisk begavede fremstå som et teknisk vidunder. Du har en dæsj utvikler i deg og god kommunikasjonsforståelse. Du kan fikse problemer der de fleste av oss ikke engang forstår hva det står – jo flere nerdeuttrykk du kan, jo bedre:) Du vil være med på utvikling av nye kampanjesider, vedlikehold av eksisterende sider, inkludert optimalisering av nettbutikk, giverløsninger, mobile plattformer og så videre.

Din jobb blir, sammen med oss, å sørge for at Kreftforeningen er i front av den teknologiske utviklingen og utnytter de mulighetene som nye digitale flater gir. Du har interesse, kunnskap og kompetanse på nye plattformer og trender. Du er selvsagt oppdatert på ny teknologi, og du behersker den eksisterende. Du blir en viktig del av Kreftforeningens digitale team.

Kreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon med over 180 ansatte. Sammen jobber vi til det beste for kreftpasienter og pårørende, og foreningen er en arbeidsplass der engasjement henger merkbart i veggene! Det gjør at arbeidshverdagen er både givende og spennende.

Vi håper du er rette person og søker på stillingen, og vi gleder oss til å få deg med på laget!

Søk på stillingen og les mer på https://kreftforeningen.no/stillinger

Har du spørsmål, ring informasjonssjef Marianne Andersen, mobil 952 73 407 eller sentralbord 07877.